Hamlet av William Shakespeare


Det är en svår tid för prins Hamlet. Hans far dör, han anklagas för att vara galen och hans älskade Ofelia drunknar. När Hamlet måste kämpa för sitt eget liv är han inte längre säker på om han vill fortsätta leva.

Denna blodiga historia utspelar sig på ett slott i Danmark. Den är full av kärlek, svartsjuka, hämnd och mord, men också av Shakespeares speciella humor.


Vad jag tyckte:
Jag har alltid velat läsa Hamlet men har inte vågat på mig den innan och därför blev jag jätteglad när LL-Förlaget skickade hem denna fina utgåva av boken. Tack!
Jag gillade boken precis så mycket som jag trodde att jag skulle göra. Fastnade direkt för karaktärerna och handlingen. Jag sögs in och kunde inte lägga ifrån mig den.
En kul sak som jag kom på mig själv med, var att jag läste med melodi ett flertal gånger under läsandets gång. Riktigt kul!
Otroligt bra bok och jag är jätteglad att alla nu kan del av den här fantastiska klassikern. Läs den!

Titel: Hamlet
Författare:
 William Shakespeare
Återberättare: Pamela Jaskoviak

Nivå: 3 - Lätt
Antal sidor: 128 st
Utgivningsår: 2014
ISBN: 9789170535000Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

boklandskapet.blogg.se

En blogg skapad för kärleken till det skrivna ordet. 3 bloggare, 3 boknördar. Lena (Bookheaven), Pernilla (NillasBokhylla) & Madeleine (mallesbokblogg). Vill ni komma i kontakt med oss gällande tävlingar eller andra samarbeten gör ni det enklast genom att mejla oss på: [email protected]

RSS 2.0