Från Bok till Film #7 - If I Stay

 


Till och börja med måste jag säga det här. Jag var inte en av dem som gillade boken. Den var riktigt seg på vissa ställen men jag trodde dock att filmatiseringen av boken skulle bli bra. Blev den det då? 
Jo men det skulle jag vilja säga. Jag gillar skådespelarna otroligt mycket och det är en sådan där fin film mitt i allt det hemska som händer. Precis som när jag läste boken blev jag irriterad på slutet, det känns som om det byggs upp så mycket mot slutet och så slarvas det och skyndas på så att det är över direkt. Jag vet att det finns en andra bok och vet inte om det kanske är så att även den ska filmatiseras. Men se filmen, även om ni inte gillade boken för den är riktigt fin och känslosam. Chloë Grace Moretz är riktigt grym i rollen som Mia. Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

boklandskapet.blogg.se

En blogg skapad för kärleken till det skrivna ordet. 3 bloggare, 3 boknördar. Lena (Bookheaven), Pernilla (NillasBokhylla) & Madeleine (mallesbokblogg). Vill ni komma i kontakt med oss gällande tävlingar eller andra samarbeten gör ni det enklast genom att mejla oss på: [email protected]

RSS 2.0