Nämn en tv-serie som du tycker att alla ska titta på?

Lena:
GRACELAND!!!
 
 
 
Pernilla:
Oj om det ska vara en tv-serie som faktiskt sänds nu så får det i så fall bli The Originals, som är en av få serier jag faktiskt kollar på nu.

 Madeleine:
modern Family!
One of the best shows on TV
 

Recenssion Julböckerna

 
 
Allt den utslitna singelmamman Juliet önskar sig till jul är en stämningsfull helg tillsammans med släkten. Att hon råkar vara besatt av alla julens bestyr och måste slå knut på sig själv för att hinna sy änglakostymer, flänga runt i affärer och fixa all mat gör dock inte saken enklare.

Allt Juliets syster Gemma, som är singel och jobbar som regiassistent, önskar sig är en avkopplande julhelg på en tropisk ö, långt bort från all dramatik och diviga skådespelare.

Tills ett systerligt gräl leder till nya planer vill säga – de ska byta liv över julen.


Strålande Jul, Struliga Jul är den perfekta boken att läsa nu till julen. Den är skriven med värme och humor och är precis sådär perfekt som man önskar sig. 
 

Vem är J T som har skrivit det mystiska brevet till sexåringen Hugo? Själv är han övertygad om att det måste vara Jul Tomten. Hans bror Vilhelm tycker att "ungen är skvatt galen" Det kan ju betyda allt från Jörgen Tomsen till Johanssons Turistbyrå. 
Men det kommer fler mystiska brev och mot sin vilja blir Vilhelm och hans kompis Mauritz indragna i den vansinniga jakten på jultomten. 

Underhållande bok som passar som högläsning från 6 år. Uppdelad i 24 kapitel och handlar om 2 bröder och deras jakt på jultomten som skickar brev till dem med ledtrådar om vart de skall mötas per dag. 

Nämn en tv-serie som du brukar nynna introsången till?

Lena: Först så tänkte jag säga Vänner introt, men allt som jag tänkte efter så kom jag på mig själv med en sak. Min kollega på jobbet har introt till True Blood som ringsignal och varje gång telefonen ringer så börjar jag spontansjunga/nynna på det introt. Så svårt att låta bli! 

Pernilla: Oj, jag vet inte om jag brukar nynna på något intro faktiskt... Eller jo under hösten har det blivit lite grann på Vänner introt så jag får väl säga det då.
 
Madeleine: Brukar inte nynna på något intro.

boklandskapet.blogg.se

En blogg skapad för kärleken till det skrivna ordet. 3 bloggare, 3 boknördar. Lena (Bookheaven), Pernilla (NillasBokhylla) & Madeleine (mallesbokblogg). Vill ni komma i kontakt med oss gällande tävlingar eller andra samarbeten gör ni det enklast genom att mejla oss på: boklandskapet@gmail.com

RSS 2.0